Premium Maatwerk

Welkom bij Mirella Home, waar we ons volledig richten op maatwerkmeubels om aan al jouw wensen en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar banken, stoelen, wandpanelen, of bedden, bij ons staat personalisatie centraal.

Onze bedden zijn premium maatwerkmeubels, wat betekent dat we verder gaan dan alleen het leveren van een product. We streven naar een naadloze integratie van onze meubels in jouw leefruimte. Daarom bieden we een uniek adviesgesprek bij jou thuis. Onze deskundige ontwerper komt bij je langs om de mogelijkheden en materialen te bespreken. Tijdens dit persoonlijke overleg worden stoffen, stalen en andere details zorgvuldig afgestemd op jouw smaak en behoeften.

Maar daar stopt het niet. Onze ontwerper zal ook de ruimte inmeten om ervoor te zorgen dat het maatwerkmeubel perfect past in jouw interieur. Op basis van deze metingen wordt een gedetailleerde 2D-tekening gemaakt. Deze tekening wordt vervolgens opgenomen in de offerte, zodat je een helder beeld krijgt van het eindresultaat.

Pas wanneer alles naar tevredenheid is besproken en afgestemd, gaan we over tot de productie en levering van jouw premium maatwerkbed. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat het bed met de grootste zorg wordt gemonteerd in jouw woning, zodat je direct kunt genieten van jouw op maat gemaakte slaapomgeving.

Voor betalingen met betrekking tot onze premium maatwerkmeubels gelden specifieke voorwaarden, die je kunt vinden op onze betalingspagina. We streven ernaar om jou de beste kwaliteit en service te bieden, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. Bij Mirella Home geloven we dat jouw huis jouw persoonlijke heiligdom is, en we willen ervoor zorgen dat onze meubels perfect passen bij jouw unieke stijl en behoeften.